Hankkeet

- - - 
yykl-nuolet.jpg

WeConnectEd

WeConnectEd on Opetushallituksen rahoittama hanke, jonka tavoitteena on koulun kansainvälisen toimintakulttuurin kehittäminen ja opiskelijan osaamisen kehittäminen kansainvälisessä oppimisympäristössä. 

When You have the World in the Palm of Your Hand

Robotics Beyond Borders

Kauppaoppilaitos Mercurian (Vantaa) hallinnoimassa kansainvälisessä NordPlus Junior-hankkeessa on mukana Ylitornion yhteiskoulun lisäksi Køge Business College Tanskasta ja Tallinn Poytechnic College Virosta. Hankkeen tavoitteena on tutustuttaa nuoria ohjelmointiin ja auttaa ymmärtämään logiikkaa, jolla tekniset laitteet toimivat. 

Hanke pähkinänkuoressa (pdf)

Kuuluuko ja näkkyykö - Some&podi lukion oppimisympäristön laajentajana

Opetushallituksen rahoittaman hankkeen tavoitteena on kehittää lukiolaisten taitoja käyttää tieto- ja viestintätekniikkaa multimodaalisen sisällön (mm. podcast, video) tuottamisen näkökulmasta siten, että toiminta ja tuotos tukevat opiskelijoiden työelämävalmiuksia, aktiivisuutta, osallisuutta, yhteisöllisyyttä sekä opiskelijoiden hyvinvointia. Hankkeen tavoitteena on myös edistää eri oppiaineiden (integraatio-)opintojaksojen laaja-alaisen osaamisen tavoitteiden saavuttamista. 

Hankkeessa on perustettu kouulun oma podcast, Aavankutsu, jonka löydät esim. Spotifysta!

Virtuaalisesti halki Euroopan

Opetushallituksen rahoitttaman ja Oulun kaupungin hallinnoiman hankkeen tavoitteena on luoda materiaalia virtuaalisen opiskeluympäristön hyödyntämiseen eri kielissä.