Erasmusviikko toi kansainväliset vieraat Ylitorniolle

Julkaistu: 07.02.2017 klo 07.32

Erasmus-projekti toi Ylitorniolle kansainvälisiä vieraita, eurooppalaisia opettajia tutustumaan Ylitornioon ja paikkakunnalla annettavaan koulutukseen.

Maanantainan 6.2. vieraita olivat vastassa opiskelijakunnan hallitus ja digituutorit.

Lämmin tervetulotoivotus vieraille!

Erasmus-vieraat istuutuivat aulaan ja osanottajat esittäytyivät toisilleen.

Chris Murphy Cedar Lodge Schoolista kertoi projektista ja sen tavoitteista. Projektissa on mukana viisi erilaista koulua: Cedar Lodge School Belfastista, Dame Ellen Pinsent School Etelä-Belfastista,Holy Cross Mercy School Kerrystä, Rivers International School Arnhem Hollannista sekä Ylitornion yhteiskoulun lukio Suomesta. Projektin tavoitteisiin kuuluu toisten pedagogiikasta ja käytännöistä oppiminen.

Sari-rehtori esitteli kakksoten opiskelijoiden kanssa, miten Ylitornion yhteiskoulun lukiossa opiskellaan kieliä.

Kakkosten ryhmät olivat valmistaneet hienoja Keynote-esityksiä kielten opiskelusta. Opiskelijat esittelivät opiskeluaan englanniksi.

Ykkösten opiskelijat antoivat Seija-opon ja Hanna-opettajan johdolla läpileikkauksen siitä, miten eri oppiaineita opiskellaan.Vieraat kävivät myös tutustumassa niin päiväkodin, kuin ala-ja yläkoulun pedagogiikkaan.

Iltapäivällä oli kolmosten vuoro kertoa omasta äidinkielen ja kirjallisuuden opiskelustaan Mirjamin johdolla.

Elsa ja Paavo kertoivat vuorovaikutustaitojen opiskelusta. Kiitos kaikille hienosta esiintymisestä! Tiistaina koulumme digituutorit pääsevät opiskelemaan eri pajoissa vieraiden johdolla.

Kuvat ja teksti Mirjami Hyttinen

Takaisin edelliselle sivulle