iConnected: Italian History and Tourism in Italy

Julkaistu: 27.10.2017 klo 18.39

Vittoria Condorelli and Laura Semenzin have been giving different lessons and have brought a new view on various subjects. On Leena Salminen´s history lesson they were telling about Italy in the World Wars. On Hanna Viippola´s English lesson they were explaining about Tourism in Rome and Venice.

Kuva Sari Lantto

Historian tunnin aiheena oli maailmansodat ja fasismin vaihe Italiassa. Seuraavat diat antavat välähdyksen tunnin sisällöstä. 

 

Fasismia myös vastustettiin. 

Turismista Italiassa

Englannin kielen opettaja Hanna Viippola kertoo: Italialaiset opettajamme Laura ja Vittoria vierailivat englannin 7. kurssilla tiistaina 24.10.2017. Kurssilla käsitellään tällä hetkellä matkailua, joten Laura ja Vittoria esittelivät meille kotikaupunkiensa Rooman ja Venetsian tärkeimpiä nähtävyyksiä ja kertoivat ongelmista, joita turismi aiheuttaa kaupungeille.

Esimerkiksi Venetsiasta on kovaa vauhtia tulossa “Disneyland meren päällä”, sillä paikallinen väestö kaikkoaa kaupungista samalla kun turistien määrä vain lisääntyy. Tytöt kertoivat myös ongelmista, joita turisti voi kohdata matkatessaan Italiaan. Muun muassa rikollisuus ja korkeat turistihinnat saattavat yllättää matkailijan. On aina avartavaa kuulla kertomuksia kaupungeista paikallisten näkökulmasta. Grazie mille!

Kuvat Hanna Viippola

 

Takaisin edelliselle sivulle