Kakkosten vanhempainilta

Julkaistu: 11.10.2018 klo 17.05

Aleksis Kiven päivänä 10.10. pidettiin kakkosten vanhempainilta, jossa käsiteltiin ajankohtaisia asioita kakkosten näkökulmasta.

Vanhempainillassa käsiteltiin toiseen lukiovuoteen liittyviä asioita. Rehtori Sari Lantto kertoi opintoihin liittyvistä asioista.

Yllä vanhempainillassa käsitellyt asiat. Tänä lukuvuonna on kakkosilla runsaasti jatko-opintoihin ja valintoihin liittyviä asioita, joista kertoi opo Seija Holster.

Illassa keskusteltiin siitä, miten ylioppilastutkinnon suorittaminen on muuttunut kokeiden sähköistyttyä. Toistaiseksi kokeet ovat sujuneet ongelmitta. Tärkeintä nuorten on keskittyä opiskelemaan, sillä sähköisen ympäristön käyttö ei ole heille mikään suuri uudistus. 

Kakkosia koskettaa kansainvälisistä hankkeista erityisesti mediataitoihin ja väittelemiseen liittyvä eTwinning -hanke Luxemburgin Eurooppa-koulun kanssa. Saksanopiskelijoiden kanssa on suunnitteilla kielimatka Saksaan keväällä.

Eniten aikaa ja voimia vievä projekti kuluvana lukuvuonna lienee vanhojentanssit. Sen järjestelyissä tarvitaan varmasti myös vanhempien tukea ja apua. Ryhmänohjaaja Sirpa Kolehmainen kertoi, että vanhojenpäivän suunnittelu on jo alkanut.

Kuva Seija Holster. Teksti Mirjami Hyttinen

Takaisin edelliselle sivulle