Pääsiäisnäytelmää katsomassa

Julkaistu: 18.04.2019 klo 22.48

Ykköset kävivät kiirastorstaina seurakuntakodilla katsomassa pääsiäisen tapahtumiin liittyvän näytelmän. Käynti liittyi uskonnon kurssiin mutta myös äidinkielessä käsitellään parhaillaan näytelmää kirjallisuudenlajina. Tässä opiskelijoiden palautetta esityksestä.

Pääsiäisnäytelmä alkoi yhteislaululla Tiellä ken vaeltaa. Pääsiäisen tapahtumiin lähdettiin liikkeelle palmusunnuntain tapahtumista. Ritva Eronen toimi juontajana, jonka repliikkien varassa näytelmä siirtyi tapahtumasta toiseen. Lavastus oli sijoiteltu onnistuneesti siten, että koko pääsiäisen ajan tapahtumat olivat katsojien silmien edessä. Tässä opiskelijoiden ajatuksia:

Pääsiäisnäytelmä oli mielestäni todella hyvä. Näytelmä oli hyvin suunniteltu ja näyttelijät muistivat vuorosanansa hyvin. He osasivat mainiosti sulautua heidän rooliinsa asusteiden kautta ja näytelmään pääsi jotenkin hyvin sisälle. Taustaäänet olivat todella sopivat ja oli mukavaa, kun yleisössä oli eri ikäisiä ihmisiäkin.

Näytelmä oli hyvin toteutettu ja sitä oli kiva katsoa. Näyttelijät osasivat eläytyä hyvin ja puvustus sekä lavastus oli kivoja. Ryhmälaulut toivat yhteenkuuluvuuden tunnetta ja esityksestä jäi hyvä mieli. Kokonaisuudessaan kiva esitys.

Näytelmä oli hyvin tehty ja sitä oli selvästi harjoiteltu. Näytelmä oli kiva käydä katsomassa, koska asiat muistuivat mieleen.

Näytelmä oli todella hyvin toteutettu ja näyttelijät osasivat hyvin eläytyä rooleihinsa. Pääsiäisen tapahtumat muistuivat hyvin mieleen näytelmän aikana, koska asiat näyteltiin hyvin selkeästi.

Heräsi iloisia ajatuksia koska näytteliät osasivat eläytyä hyvin. Näytelmä oli mielestäni hieman surullinen johtuen Jeesuksen kuolemasta mutta onnellinen loppu kun Jeesus nousi kuolleista.

Erittäin normaaleja ajatuksia. Näytelmä oli erittäin selkeä juuri pienempien takia. Itseäni ärsytti se että näytelmä hyppi tosi paljon tapahtumista toisiin ja tapahtumat oli selitetty erittäin niukasti. Syy tähän oli varmaan että näytelmä oli suunnattu 6-vuotiaille.

Esitys oli okein hyvä, ja esitystä oli mukava katsoa. Yleisö seurasi minusta hyvin vaikka siellä oli monen ikäistä katsojaa. Tämä esitys oli hyvä niin muistui mieleen miten se pääsiäinen menikään.

Esitys oli mielenkiintoinen ja erilainen mitä on aikaisemmin nähnyt. Esitys oli paljon yksinkertaisempi ja paljon raakoja yksityiskohtia oli jätetty pois. Pidin näytelmästä, koska se oli yksinkertainen. Näytelmä virkisti muistia pääsiäisen tapahtumista.

Mielestäni näytelmä oli toteutettu erittäin hyvin. Puvustus ja lava koristelu oli todella kiva. Mielestäni näyttelijät esiintyivät hyvin ja heistä huomasi etteivät olleet välttämättä esiintymässä ensimmäistä kertaa. Heidän puheet kuuluivat myös todella hyvin. Esitys oli kaikkiaan hyvä ja opettavainen

Näytelmän myötä heräsi muistoja lapsuudesta kun kuulin samaa tarinaa aiemmin. Näytelmä oli hyvin tehty ja näyttelijät puhuivat todella selvästi.

Näytelmä oli ihan kiva. Näyttelijät puhuivat tarpeeksi lujaa. Kertoja toimi hyvin. Lyhyt ja ytimekäs näytelmä.

Pääsiäisnäytelmä oli iloinen. Näytelmä sai muistamaan, miten pääsisäisen tapahtumat menivät. Näytelmä oli suunnattu enemmän lapsille.

Pääsiäisnäytelmä oli hyvä. Näytelmä oli hyvin tehty ja sen lavasteet olivat hienot. Näyttelijät osasivat esiintyä hyvin, mikä teki siitä uskottavan. Näytelmä herätti ajatuksia tapahtumista, joiden uskotaan tapahtuneen Jeesukselle.

Pääsiäisnäytelmä oli iloinen lapsille tarkoitettu näytelmä. Asiat oli kuvattu hyvin lapsiystävällisesti ja selkeästi. Hahmot olivat raamatussa esiintyviä hahmoja, ja näyttelijät eläytyivät rooleihinsa todella hyvin.

Perus näytelmä

Näyttelijät onnistuivat hyvin, vaikka yleisössä oli katsojia vauvasta vaariin. Yleisö jaksoi kuunnella ja näyttelijät onnistuivat hyvin rooleissaan. Kaikkiaan näytelmä onnistui hyvin.

Esitys oli hieno ja hyvin tehty esittäjät olivat hyviä näyttelijöitä ja ne virret näytelmän välissä oli tosi kivoja.

Näytelmä oli lyhyt ja siinä näytettiin hyvin tiivistetysti pääsiäisen ajan tärkeimmät tapahtumat. Se sopi mielestäni hyviin erityisesti lapsille. Näyttelijät olivat vakuuttavia ja he esiintyivät mallikkaasti. Pidin näytelmästä!

Oli mukavaa käydä katsomassa pääsiäisnäytelmä. Näytelmä oli kaikin puolin hyvä ja mielenkiintoinen.

Lämmin kiitos pääsiäisnäytelmästä, joka johdatti ajatukset hiljaisen viikon tapahtumiin! Hyvää Pääsiäistä!

Kuvat ja teksti Mirjami Hyttinen

Takaisin edelliselle sivulle