Estradilla upeat wanhat

Julkaistu: 09.04.2022 klo 16.42

Tämän vuoden vanhat pääsivät estradille huhtikuussa. Nuorten ikimuistoista päivää vietettiin koronapandemian vuoksi kaksi kuukautta tavanomaista myöhemmin, mutta odottaminen vain lisäsi juhlan tuntua.

Eturivissä vasemmalta Janne Lakkapää, Mimmi Antila, Heli Korpi, Melina Maijanen, Sofia Mäkikyrö, Helmi Lampinen ja Cecilia Jaako. Takarivissä vasemmalta Santeri Lakkapää, Eemil Kreivi, Henri Holster, Konsta Keski-Antila, Pauli Koskela, Antti Hiltunen ja Kasperi Anunti.

Päivällä vanhat tanssivat koululla kolme esitystä. Yleisönä oli päiväkodin, peruskoulun ja lukion väkeä. Viimeisessä päivänäytöksessä vuosikymmeniä rautaisella ammattitaidolla tansseja ohjannut ja koreografioista vastannut liikunnanopettaja Soili Tolonen sai kukat ja sydämelliset kiitokset Sari-rehtorilta. Soili ohjasi nyt viimeistä kertaa, ainakin virallisesti, lukiomme tanssit.

Esitysten jälkeen syötiin juhlavasti Väylässä, ja päivä huipentui iltanäytökseen, joka pidettiin kuntotalolla.

Ylitornion vanhoilla on jo pitkään ollut perinteenä, että iltanäytöksessä esitetään tanssien lisäksi näytelmä. Tämän vuoden näytelmässä Barbie X Star Wars seurattiin ikonisten Barbien ja Kenin suhdekiemuroita. Olipa juoneen punottu taitavasti myös Barbie-elokuvien hahmot Ryan ja Raquelle sekä ajan mukaisesti insta-päivitykset, snäppikartat, Kietsun illat ja jopa Star Warsin pahis Darth Wader joukkoineen. Näppärästi perinteisiä rooleja vähän ravisteltiinkin, kun näytelmässä lopulta Barbie ja Raquelle ystävineen pelastivat Kenin pahisten kynsistä.

Juhlava ja hauska esitys huipentui vanhojen upeaan omaan tanssiin.

Kiitos mahtavasta päivästä, Soili ja vanhat!

Teksti ja kuvat Terhi Hammare

Takaisin edelliselle sivulle