iConnectED2: Abit yhteydessä Pellon lukion abeihin

Julkaistu: 16.12.2019 klo 22.41

Äi9-kurssilla abit kertaavat lukemisen taitoja. Abit keskustelivat 16.12. Pellon lukion abien kanssa Jukka Ukkolan pakinasta Kotus interruptus, Rosa Liksomin novellista kokoelmasta Tyhjän tien paratiisit, Branderin novellista Häpeä sekä Stadilaisen katkismuksen katkelmasta Kaheksas käsky.

Näin abit arvioivat käytyjä keskusteluja. 

  • Keskustelu sujui hyvin. Toisessakin ryhmässä uskallettiin sanoa mielipiteitä ja kysyä kysymyksiä, mikä teki juttelemisesta helpompaa. Välillä puheeseen tuli taukoja, kun mietittiin, kuka juttua jatkaa. Teksti saatiin kuitenkin lopulta käytyä läpi melko perusteellisesti!
  • Keskustelu meni mielestäni ihan hyvin ja vaikka meitä oli vain kaksi keskustelu ei jäänyt mielestäni kovin lyhyeksi. Opin että keskusteluihin on hyvä olla valmistautunut ja paljon kysymyksiä on hyvä olla valmiina.

  • Keskustelut menivät ihan kivasti. Oli mukava nähä useampia näkökulmia asioihin. Asioita tulin hyvin molemmpinpuolin ja kommentointi oli molemminpuoleista. Oikein mukava päätös yhteistyölle!
  • Oma keskustelu meni hyvin vaikka välillä oli hieman hiljaisia hetkiä. Asiaa tuli hyvin ja saimme hyviä keskusteluja aikaiseksi.
  • Keskustelu oli ihan hyvä, molemmat sai omat näkökulmat esille. Käytiin läpi kaikki ja saatiin myös lisää asioita Pellon ryhmältä. Kommentoimme hyvin toisten kommentteja ja keskustelu oli sujuvaa. Hiljaisia hetkiä ei juuri ollut. Oikein mukava päätös yhteistyölle!

  • Meidän ryhmän keskustelu onnistui aivan hyvin. Argumentit molemmilla olivat hyviä ja osasin omasta mielestäni ottaa hyvin osaa keskusteluun aiempiin käytyihin keskusteluihin verrattuna. Keskustelussa ei ollut pitkiä hiljaisuuksia vaan sujui keskustelun omaisesti loppuun saakka. Hieman vielä pitäisi parantaa kommentointia toisten vastauksiin.
  • Meidän keskustelu sujui mielestäni hyvin. Ei ollut kovinkaan paljon hiljaisia hetkiä. Kaikki osallistuivat keskusteluun. Tuli riittävästi asiaa ja kysymyksiä teksteistä.

  • Meidän keskustelumme pellolaisten kanssa sujui ihan hyvin. Välillä tuli pieniä hiljaisia hetkiä, mutta niistä selvittiin. Asiaa olisi kuitenkin voinut olla hieman enemmän.
  • Keskustelu oli hieman hiljainen, pellolaisilla oli erilaisia näkökantoja vaikeaan tekstiin kuin meillä. He eivät olleet saaneet juurikaan irti aiheita tai juonta, mutta me korjasimme tilannetta. Yritin puhua mahdollisimman paljon, ja lopuksi keskustelu meni ihan luontevasti.
  • Meidän keskustelu meni hyvin, eikä ollut paljoa hiljaisia hetkiä. Kaikki osapuolet puhui, eikä kukaan ollut hiljaa. Mitään ei jäänyt sanomatta. Ryhmämme oli asiallinen ja hyvä.

Kiitos hyvistä keskusteluista ja yhteistyöstä, Pellon lukion abit ja Terhi Hammare!

Kuvat ja teksti Mirjami Hyttinen

Takaisin edelliselle sivulle