Paljon onnea, Sari, reilu ja auttavainen rehtori!

Julkaistu: 03.11.2021 klo 19.25

Tänä syksynä lukiossamme on ollut monta juhlan aihetta: elokuussa juhlittiin vanhojen päivää ja kevään ylioppilaita, ja lokakuussa Apple Distinguished School -nimitystä. Myös marraskuun alkoi juhlavasti kakkukahveilla, sillä Sari-rehtori täytti 50 vuotta.

Työkavereiden onnittelupuheen piti matematiikan ja fysiikan opettaja Markus Pessa. Puheen aluksi hän kertoi, että oli kysynyt opiskelijoilta, millä adjektiiveilla he kuvaisivat rehtoria. Auttavainen, reilu, luotettava, ymmärtäväinen ja kannustava olivat useimmin toistuneet adjektiivit. - Voin kyllä allekirjoittaa itsekin jokaisen näistä. Kaikki edellä mainitut adjektiivit tulee punnittua myös meidän opettajien kanssa toimiessa varmasti viikoittain. Opiskelijoiden mielestä olet maailman paras rehtori, koska kohtelet kaikkia tasa-arvoisesti, olet aina valmis auttamaan ja haluat kaikkien opiskelijoiden parasta, jatkoi Markus.

Kakkosvuoden opiskelija ja opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtaja Janne Lakkapää onnitteli rehtoria opiskelijakunnan puolesta Bertta Bergrothin kirjoittaman kauniin runon sanoin:

”Onnenhippuja hiljalleen
on tippunut elämän lippaaseen
Niitä helli ja hyvin säästä
älä koskaan luotasi päästä.
Vuodet vierii ja vuosia karttuu
kaikki muistot mukaan tarttuu.
Ne tallessa pysyy elämän ajan
kunnes ylitämme sen viimeisen rajan.
Merkkipäivänäs juhli, naura ja nauti
niin pysyy poissa se vanhuuden tauti.”

Lopuksi lukiomme entinen äidinkielen ja kirjallisuuden ja uskonnon opettaja Mirjami Hyttinen onnitteli Saria entisten työkavereiden puolesta ja kiitti siitä, että on saanut tehdä opettajauransa viimeiset vuodet työtä hyvän rehtorin johtamana.

Paljon onnea lukiomme rehtorille vielä kerran koko lukioyhteisön puolesta!

Teksti ja kuvat Terhi Hammare

Takaisin edelliselle sivulle