Vanhat 2023 – Temptation Island Ylitornion yhteiskoulun Apple Distinguished lukio

Julkaistu: 11.02.2023 klo 17.03

Vanhat 2023: Nella-Riina, Meri-Savanna, Pinja, Siiri, Sandra, Antti, Otto, Markus, Fouad ja Veeti. Kuvassa myös vaihto-opiskelija Mart. Kuva Sari Lantto

Perjantaina juhlittiin vanhoja. Abien punaisten viittojen tilalla koulussa liehuivat upeiden mekkojen helmat, ja iloisen penkkaripukeutumisen sijaan oli tyylikkäiden juhla-asujen vuoro.

Vanhat esiintyivät aamupäivällä kunnan koululaisille ja päivähoidon väelle.

Hetki ennen ensimmäistä esiintymistä

Aamun esitysten jälkeen vuorossa oli yhteinen ruokailu ravintola Väylässä, ja päivä huipentui illan näytökseen, jossa esitettiin myös oma tanssi ja näytelmä Temptation Island Ylitornion yhteiskoulun Apple Distinguished lukio.

Illan näytökseen saapui katsojia jo hyvissä ajoin varaamaan paikkoja, joista kuvaaminen onnistuisi parhaiten. Odottelu palkittiin, kun illan juontajat, Siiri Välimaa ja Markus Luiro, aloittivat illan ohjelman. Ensin he kiittivät tanssit ohjannutta Soili Tolosta, jonka taitavia koreografioita lukon vanhat ovat esittäneet jo pitkään. Sen jälkeen Siiri ja Markus esittelivät tanssiparit.

Juontajat Siiri ja Markus

Tanssien lomassa yleisö sai nauttia nuorten itse kirjoittamasta näytelmästä, joka mukaili hauskasti televisiosta tuttua Temptation Island -tosi-tv-ohjelmaa. Ohjelman ideana on, että hurmaavat sinkut koettelevat ja testaavat parisuhteessa olevien parien suhteen kestävyyttä. Nuorten kirjoittamat hauskat repliikit saivat yleisön nauramaan kerta toisensa jälkeen, ja niinhän siinä lopulta kävi, että sinkut onnistuivat horjuttamaan parisuhteita.

 Pinja juontaja Sami Kurosena

Sinkut testailevat parisuhteessa olevia

Iltanuotiolla

Perinteenä on, että illan lopuksi vanhat esittävän oman tanssin, eli tanssin, jonka musiikit he ovat valinneet ja koreografian suunnitelleet. Myös se palkittiin huikein aplodein!

Omassa tanssissa oli hauskoja muuveja.

Kiitos, vanhat ja Soili, hauskasta ja loistokkaasta esityksestä!

Teksti ja kuvat Terhi Hammare

Takaisin edelliselle sivulle