iConnectED2, eTwinning: 360 Big European Solar Tour

Julkaistu: 25.09.2019 klo 12.23

Tämän viikon tvt-tunneilla ykköset ovat työstäneet esittelyvideoita omasta paikkakunnasta, sen luonnosta ja koulusta yhteistyökumppaneille Sarin ja Hannan johdolla. Meillä on useita kansainvälisiä yhteistyöhankkeita menossa. 25.9. aloitimme yhdessä myös ykkösten eTwinning-projektin 360 Big European Solar Tour.

Mirjami kertoi alkaneesta projektista, johon osallistuu 85 koulua eri puolilta Eurooppaa. Meidän koulumme on osa Uranus-ryhmää, johon kuuluu 27 koulua. Tarkoitus on ottaa 360-asteinen kuva omasta luokasta, omasta koulusta ja paikkakunnasta.

Projektin tavoitteena on työstää oppimispeli, jonka avulla saa tietoa eri paikkakunnista. Ryhmät jakaantuvat pienempiin yhteistyöryhmiin voidakseen keskustella keskenään. Yhteistyössä käytetään Twinspacea, joka on turvallinen eTwinning-ympäristö. 

Parhaillaan on menossa kansainvälisen yhteistyön viikko.

Otimme kuvan projektissa mukana olevista opiskelijoista ja opettajista. Hei kaikki, terveisiä Ylitorniolta, Suomesta! Greetings from Ylitornio, Finland!

We are sending greetings to all our partners. We are happy to have partners in different parts of the world. Happy Global Collaboration Week!

Then the students continued their videomaking in groups. 

Video making combines ICT, languages and communication. 

Teksti Mirjami Hyttinen. Kuvat Sari Lantto ja Aila Viippola

Takaisin edelliselle sivulle