Uudet iPad-tuutorit suorittivat Apple Teacher -sertifikaatin

Julkaistu: 22.05.2021 klo 11.32

Keskiviikkona 5.5.2021 suoritimme Apple Teacher -sertifikaatin, johon kuuluu kuusi osaamismerkkiä iPadin käytöstä (iPadin yleinen käyttö, Pages, Keynote, Numbers, iMovie ja GarageBand). Halusimme suorittaa sertifikaatin, koska haluamme olla koulun mukana matkassa kohti ADS-koulu nimikettä. Halusimme oppia myös lisää iPadien käytöstä, jotta voimme auttaa muita ja olla mukana myös koulun kansainvälisessä toiminnassa.

Tehtävät, joita teimme, olivat monipuolisia ja osa myös haastavia. Koulutus vaati teorian kunnolla läpi käymisen ja sen jälkeen teorian tietojen hyödyntämisen niitä vaativissa testeissä. Helppoja tehtävistä olivat ne, joista tiesimme jo etukäteen ja joita osasimme jo tehdä iPadillä. Vaativat tehtävät olivat taas niitä, joiden järjestys piti tietää, eli näissä tehtävissä tuli lukea teoria tarkasti läpi, jotta osasi ne sitten laatia oikeaan järjestykseen.

Apple Teacher -koulutuksemme kesti meiltä kaikilta kaiken kaikkiaan noin 2-3 tuntia, riippuen tietenkin englannin kielen hallinnasta ja teorian tarkkaan läpi käymisestä.

Koulutus oli kiinnostava kokemus ja antoi uutta tietoa iPadin käytöstä. Suosittelemme tuleville oppilaiden Apple Teacher -sertifikaatin suorittamista, koska siinä pääsee mukaan koulun tekemisiin ja se oli oikeasti kiva kokemus. Olemme nyt kaikki Apple Teacher -nimikkeen käyttäjiä ja osaamme auttaa muita tarpeen tullen.

Teksti: Mimmi Antila, Kasperi Anunti, Konsta Keski-Antila ja Melina Maijanen

Kuva: Terhi Hammare

Takaisin edelliselle sivulle