Kansainvälinen toiminta

- - - yykl-nuolet.jpg

YYKL on laatumerkein palkittu eTwinning-koulu

Lukio on saanut Opetushallitukselta eTwinning-koulu nimikkeen vuosiksi 2018-2019 ja 2020-2021! eTwinning-koulut tunnustetaan edelläkävijöiksi muun muassa digitaalisissa käytännöissä, innovatiivisissa ja luovissa pedagogisissa menetelmissä sekä yhteistoiminnallisen oppimisen edistämisessä.

Lukio on saanut kansainvälisestä toiminnastaan useita eTwinning-laatumerkkejä.

1) Empathy and Social Media kesäkuu 2020 (Trongårdsskolen, Tanska)

2) Guided Storytelling - Creative Collaboration on iPad kesäkuu 2019 (ICS G. Ungaretti, Milano, Italia), First Sheep on the MoonReindeer's StoryAnother Story 

3) Learning the Skills of Conversation and Analyzing videos , helmikuu 2019 (Liceo Statale F. Cecione, Liverno, Italia)

4) Digital Debating Skills, helmikuu 2018 (Eurooppa-koulu, Luxemburg).

5) Epics in Europe , toukokuu 2017 (Istituti de Amicis, Milano, Italia). Opintokokonaisuus palkittiin parhaana suomalaisena eTwinning-hankkeena yhdessä torniolaisen Putaan koulun hankkeen kanssa huhtikuussa 2018.

eTwinning-toiminnalla on erittäin suuri merkitys oppilaitoksen oppimisympäristön kansainvälisyyden ja henkilökunnan ja opiskelijoiden kielitaidon ja digiosaamisen ylläpitämisessä ja kehittämisessä. 

Esittelyvideomme YouTubessa (Mirjami Hyttinen)

Erasmus + -akkreditointi 2021-2027

Opetushallitus on myöntänyt lukiolle Erasmus+-akkreditoinnin vuosille 2021-2027! Akkreditointi edellyttää kansainvälisen toiminnan ja liikkuvuuden strategista suunnitelmaa ja mahdollistaa säännöllisen vuosittaisen liikkumisen.

Kielimatkat ja muu kansainväinen toiminta

Koulun verkkolehdestä voit lukea kieli- ja kulttuurimatkoistamme sekä muusta kansainvälisestä toiminnastamme.