Kansainvälinen toiminta

- - - yykl-nuolet.jpg

Erasmus + -akkreditointi 2021-2027

Opetushallitus on myöntänyt lukiolle Erasmus+-akkreditoinnin vuosille 2021-2027! Akkreditointi edellyttää kansainvälisen toiminnan ja liikkuvuuden strategista suunnitelmaa ja mahdollistaa säännöllisen vuosittaisen liikkumisen.

LiteratEUrope - Podcasting on iPad

LiteratEUrope - Podcasting on iPad on Ylitornion yhteiskoulun lukion ja italialaisen Apple Distinguished School Istituti Edmondo De Amicin välinen luovuutta, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja harjoittava projekti, jonka ensimmäinen työpajaviikko järjestettiin Ylitorniolla 28.2-3.3.2023 ja toinen Milanossa 7.-12.5.2023. Hankkeen toinen työpajaviikko ja sen tavoitteet on kirjattu lukion Erasmus+ -akkreditoinnin strategiseen suunnitelmaan opiskelijaliikkuvuutena ja se on Opetushallituksen rahoitusta saanut Erasmus+ -hanke. Hankkeen aikana on tuotettu 14 kansainvälistä podcast-jaksoa hankkeelle perustettuun LiteraturEUrope -podcastiin.

AppCollab - Coding on iPad 

AppCollab - Coding on iPad on Ylitornion yhteiskoulun lukion ja belgialaisen KSOM Rozenberg -oppilaitoksen luovuutta, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä ohjelmointiosaamista harjoittava projekti, jonka työpajaviikko järjestettiin Molissa 14.-16.5.2024. Hankkeen työpajaviikko ja sen tavoitteet on kirjattu lukion Erasmus + -akkreditoinnin strategiseen suunnitelmaan opiskelijaliikkuvuutena ja se on Opetushallituksen rahoitusta saanut Erasmus+ -hanke. Hankkeen aikana on suunniteltu ja koodattu neljä sovellusta tai niiden osaa Swift UI ohjelmointikielellä. 

Kielimatkat ja muu kansainväinen toiminta

Koulun verkkolehdestä voit lukea kieli- ja kulttuurimatkoistamme sekä muusta kansainvälisestä toiminnastamme.